Neděle, Leden 27, 2013
Výsledek: 
5:6
Poločas: 
2:3
Poznámka: 
1. kolo zimního turnaje
Branky: 
L. Vach 3x, L. Kaplan, J. Kučera, L. Mládek
Diváci: 
2
Sestava: 
J. Baláš - D. Král, V. Melc, M. Koláček, D. Šišán - J. Kučera, L. Mládek, L. Kaplan, J. Franc - L. Vach, T. Madák (střídali: J. Kopřiva, L. Míle, V. Žatecký)

Letošní herní přípravu jsme začali prvním kolem zimního turnaje o Pohár Pamako. Prvním soupeřem nám byl náš již tradiční soupeř s Ostřetína. Po úvodní oťukávačce v 8. minutě přihrával T. Madák L. Vachovi, ten krásně propustil míč za sebe, kde nabíhal osamocený L. Kaplan a "lišácky" přehodil brankáře 0:1. O 10. minut později se dostal za obranu L. Mládek a střelou podél brankaře 0:2. V 26. minutě centroval L. Vach a zcela osamocený J. Kučera hlavou na 0:3. Poté si naše mužstvo vzalo "oddychový čas" a Ostřetínští ještě do poločasu dvěmi slepenými branky snížily na poločasových 2:3.

V 48. minutě bylo srovnáno, to když naše obrana nechala na holičkách do brány se vrátivšího J. Kopřivu 3:3. Neuvěřitelný obrat dokončil Ostřetín v v 55. minutě, když jeho hráč nachytal "Kopra na hruškách" 4:3. V 65. minutě byl ve vápně faulován L. Kaplan a L. Vach z penalty vyrovnal 4:4. V 72. minutě se Ostřetín opět dostal do vedení - 5:4. V 76. srovnal technickou střelou L. Vach 5:5. O výsledku rozhodl v 83. minutě opět L. Vach, který po své individuální akci a chladném zakončení dovršil svůj hattrick 5:6.

Závěr: Výsledek z jiného sportovního odvětví, spousta pěkných branek a slabá defensiva našeho týmu.