Neděle, Listopad 11, 2012
Výsledek: 
1:3
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Kaplan, O. Mikuláš, M. Machatý
Rozhodčí: 
Hamerník
Diváci: 
30
Sestava: 
J. Baláš (2) - D. Král (1,5), M. Koláček (2), V. Melc (1,5), A. Kašpar (1,5) - J. Kučera (2), L. Kaplan (1), L. Mládek (3), J. Franc (1,5) - M. Machatý (2), O. Mikuláš (1,5) (střídali: V. Žatecký (3), L. Míle, J. Roček)

Náš tým se aktuálního lídra okresního přeboru nezalekl a nastoupil s velkým odhodláním konečně předvést výkon hodný jeho kvalit. A to se dařilo.  V 15. minutě první náznak naší šance, to když centroval M. Machatý a mladík Kučera místo střely z první volil ještě zasekávačku, která však zcela nevyšla.  V 25. minutě se prezentoval M. Machatý pěknou střelou, kterou domácí brankář vyrazil na roh. O minutu později se dostávali do velké šance i domácí,  A. Kašpar však předvedl nádherný obranný skluz a šanci zneškodnil. V 33. minutě netakticky vlítl do souboje ve vápně L. Mládek a byla z toho penalta, kterou domácí s přehledem proměnili 1:0. V 43. minutě vybojoval míč M. Machatý, přihrál J. Francovi, naběhl si na jeho centr a hlavou trefil tyčku domácí branky.

Druhý poločas začal pro náš tým nádherně. V 47. minutě nahrával M. Machatý, O. Mikuláš chytře přenechal L. Kaplanovi a ten levačkou nedal domácímu brankáři šanci 1:1. O dvě minuty prodloužil míč O. Mikuláš a opětovnou střelu M. Machatého domácí s obtížemi odkopli z brankové čáry na roh. V 60. minutě napřáhl ke křižné střele V. Melc, bohužel těsně vedle. V 65. minutě  vysunul M. Koláček O. Mikuláše ten ligově zpracoval přímo do běhu a podél brankáře 1:2. V 68. minutě vyhrál O. Mikuláš další souboj na půlce a upalovali společně s M. Machatým sámi na brankáře a M. Machatý opakovaně lobem na 1:3. V 78. minutě se dostal do šance střídající V. Žatecký, to když po příhře M. Machatého šel sám na branku, trefil však jen domácího brankáře. V 82. minutě další únik V. Žateckého, jeho zaskávačka a zblokovaná střela. V 87. minutě poslední naše velká šance to když po ideálním centru L. Kaplana nedokázal V. Žatecký dostat míč do odkryté branky.

Závěrem: Výborné utkání s kvalitním soupeřem, ve kterém jsme vítěztví chtěli a nakonec ho i dosáhli. Nyní by chtělo tento výkon potvrdit i na domácím hřiští příští týden.