Sobota, Listopad 3, 2012
Výsledek: 
2:2
Poločas: 
1:2
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Machatý, L. Kaplan
Rozhodčí: 
Kopecký
Diváci: 
50
Sestava: 
J. Baláš (2,5) – D. Král (2,5), V. Melc (3,5), M. Koláček (3,5), A. Kašpar (2), - F. Pýcha (4), O. Mikuláš (5), L. Mládek (3,5), T. Madák (2,5), - V. Žatecký (5), M. Machatý (2,5) (střídali J. Franc (2), L. Kaplan (2))

První příležitost si vypracoval náš tým, to když v 5. minutě hlavičkoval po rohovém kopu osamocený L. Mládek vedle chvojenecké branky. V 17. minutě jsme chybovali v rozehrávce, soupeř se dostal do rychlého protiútoky, který Burkovič (bohužel) zakončil přesnou křižnou střelou 0:1. O tři minuty později bylo vyrovnáno, to když trojice V. Melc, T. Madák a M. Machatý prošla celou hostující obranou jako kudla máslem a M. Machatý v pohodě do prázdné branky 1:1. V 33. minutě zatáhl míč do naší šestnácky Vach, přihrávkou pod sebe našel Moravce, který dostal hosty opět do vedení. V 44. minutě se do další příležitosti dostali hosté, to když po standartní situaci hlavičkoval Cetner vedle naší branky.

Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe a drželi míč na svých kopačkách, nicméně v zakončení jsme nebezpeční nebyli. V 65. minutě jsme se dostali do první velké šance druhého poločasu, to když míč zatáhl M. Machatý, přihrál pod sebe L. Mládkovi, ale ten vyslal jen lehkou střelu na hostující branku. V 70. minutě rozehrával L. Vach míč z rohu přímo do brány, na první tyči byla ještě tečka hostujícího hráče, ale J. Baláš (se štěstím) zachránil. V 72. minutě velký závar před chvojeneckou brankou, který zakončila Madákova střela do břevna. V 76. pěkný únik J. France, přihrávka na vápno L. Kaplanovi a jeho tečovaná střela skončila ve chvojenecké síti 2:2. V 86. minutě sražená střela hostí na tyč naší branky. V 87. minutě náš protiútok tři na dva nezakončený však dle našich představ.  V 88. minutě další centr J. France a náš ostrostřelec Machatý mířil jen doprostřed branky. V 90. minutě poslední velká šance našeho týmu, kterou zakončil O. Mikuláš nepřesnou střelou.

Závěrem: Zápas ve kterém jsme si vytvořili více brankových příležitostí i když hra byla ještě hodně za našimi možnostmi. Remíza je spíše ztrátou.