Sobota, Říjen 27, 2012
Výsledek: 
2:1
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
V. Žatecký
Rozhodčí: 
Rokyta
Diváci: 
20
Sestava: 
J. Baláš (2) - D. Král (2), M. Koláček (3,5), O. Mikuláš (5), L. Mládek (3,5) - J. Franc (3), M. Machatý (2,5), F. Pýcha (2,5), A. Kašpar (4,5) - V. Melc (3,5), V. Žatecký (2,5) (střídali: T. Madák (4), O. Koláček, R. Král a J. Roček)

Zápas se hrál v těžkých podmínkách, na které se lépe aklimatizovali domácí. V 5. minutě skončil trestný kop na břevně naší branky a s dorážkou si výborně poradil J. Baláš. V 10. minutě se do velké šance dostal M. Machatý, ale domácí brankář za cenu sebeobětování míč zastavil (obličejem). V 12. minutě špatně rozehrál J. Baláš (proti sněhu a větru nedokázal dát míči pořádnou razanci), ale darovanou šanci domácímu utočníkovi poté skvěle zneškodnil.  V 13. minutě vysunul M. Machatý V. Žateckého, ten unikl celé obraně a svoji šanci promněnil střelou podél brankaře - 0:1. V 15. minutě se objevil v nadějné situaci F. Pýcha, místo střely však překládal přihrávku před branku, se kterou si domácí obrana poradila. V 21. minutě měli další (už čtvrtou) velkou šanci domácí hráč, Baláše však z malého vápna překonat nedokázal. V 31. minutě se do úniku dostal J. Franc, zakončoval však slabě. V 35. minutě se domácí dočkali vyrovnání, to když nešťastně tečoval střelu M. Koláček a Baldu tak poslal do protipohybu - 1:1.

Druhý poločas jsme měli výhodu větru v zádech, ale nijaké výrazné šance to nepřineslo. V 60. minutě "neuklidil" míč před dotírajícím domácím útočníkem J. Franc, ten předložil před bránu, kde další domácí hráč neměl problém skorovat 2:1. Možnost vyrovnat měl v 70. minutě M. Machatý, trefil však jen tyč domácí branky.

Závěrem: V utkání v těžkých podmínkách byl náš dnešní soupeř lepší. Kdyby promněnoval své šance mohla býti naše prohra výraznější.