Sobota, Říjen 13, 2012
Výsledek: 
1:2
Poločas: 
0:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Míle, J. Kučera
Rozhodčí: 
Pražák
Diváci: 
20
Sestava: 
Bareš 3, L. Johanides 3, Puhlovský 4, Michal Šándor 3-, J. Šeda 3, J. Březina 4, J. Kučera 3, Marek Šándor 4, L. Mile 2-, T. Komárek 4, P. Kurka 3 (J. Cibrik 3, D. Kopecký 4)

V průběhu zápasu nám soupeř prvních dvacet minut nepůjčil balon. Z toho vyústila první branka už v páté minutě po zbytečném faulu Johanidese,i když brankář Bareš to mohl podle trenéra chytit. Po půlce prvního poločasu jsme přebrali iniciativu. Soupeřova obrana byla tragická, měli jsme velké šance, které bohužel hráč Komárek nevyužil.

Druhý poločas začal stejně jako první, opět jsme nevěděli, co máme hrát, bylo to vše v chaosu. Po náhodném gólu Mileho, kterého brankář při výkopu trefil do zad, se mužstvo zvedlo a vyhecovalo se k výkonu soupeře porazit. Z toho vyplynulo vedení v 75. minutě, kdy  Kučera zvýšil na 2:1.  Před tím měl ještě opět hráč Komárek některé šance. Závěr zápasu nás soupeř zatlačil několika rohy, ale vítězství jsme udrželi.

Závěr trenéra: Děkuji hráčům za bojovnost, i když rozhodčí byl proti. Opět nevhodné chování vůči rozhodčímu. Toto se stávat už nebude, jinak budou hráči trestáni. ROZHODČÍ JE PÁNEM NA HŘIŠTI A MUSÍ SE RESPEKTOVAT!!!

Zapsal M. Rojkovič