Sobota, Říjen 13, 2012
Výsledek: 
3:3
Poločas: 
3:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Mládek 2x, M. Machatý
Diváci: 
70
Sestava: 
J. Baláš (3) - D. Král (3), L. Mládek (3), O. Mikuláš(4), M. Koláček (4) - A. Kašpar (3,5), V. Melc (3,5), L. Kaplan (3), O. Koláček (5) - M. Machatý (2), V. Žatecký (4) (střídali R. Král (2,5), J. Roček)

Utkání začalo pro naše mužstvo katastrofálně. Ve druhé minutě neodkopl míč L. Mládek, míče se zmocnil domácí útočník a přehodil vyběhnuvšího Baláše - 1:0. Ve 4. minutě "zaskřípala" komunikace mezi M. Koláčkem a J. Balášem, jejich nedůslednosti využil domácí útočník a střelou do odkryté branky 2:0. Jedenáctiminutovku "hrůzy" završil zbytečnou ztrátou míče na půli hřiště O. Mikuláš, po které domácí útočník "upaloval" sám na Baldu a nedal mu šanci 3:0. V 25. minutě první náznak naší šance, to když přímý kop rozehrával V. Žatecký, nejvýše byl V. Melc, ale jeho hlavičku domácí brankář vyrazil "tygřím skokem" na roh.  O minutu později unikl po levé straně V. Melc, ideálně předložil před bránu V. Žateckému, ten však zakončoval jen slabě vedle branky. V 31. minutě technická střela L. Kaplana na zadní tyč, domácí brankář opět na výbornou. V 44. únik domácího útočníka, který Balda kryl včasným vyběhnutím a zmenšením střeleckého úhlu.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s velkým odhodláním s utkáním něco udělat. V 55. minutě postoupil ve vápně souboj O. Mikuláš, k odraženému míči se dostal L. Mládek a technickou střelou k tyči dokázal snížit 3:1. Tento gól nám vlil krev do žil a během dalších 10 minut jsmě měli dvě obrovské šance. V 60. minutě šel se strany sám na branku V. Melc, mířil však jen do břevna. V 63. minutě bylo k vidění na hřišti Deja vú, to když stejně zakončoval L. Kaplan. V 65. minutě se po rohovém kopu odrazil míč od L. Mládka a bylo to 3:2. Poté hosté zahrozili ze dvou brejků, mířili však nepřesně. V 89. minutě našel L. Mládek M. Machatého ten se "prohnal" kolem domácího stopera a křižnou střelou vyrovnal 3:3.

Závěrem: Utkaní, ve kterám jsme viděli na naší straně tři hrubé individuální chyby, ale také to, že tým má svoji sílu a za žádného stavu se nevzdává.