Sobota, Říjen 6, 2012
Výsledek: 
2:0
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Kučera 2x
Rozhodčí: 
Sponner
Diváci: 
30
Sestava: 
L. Puhlovský 3, P. Kurka 2-, Puhlovský 3-, Michal Šándor 2, J. Šeda 2, L. Johanides 3, L. Mile 4, J. Kučera 2, J. Březina 3, T. Komárek 4, J. Cibrik 3 (Marek Šándor 3, Bohatý 3)

Soupeř přijel s jedenácti hráči. Lituji trenéra Hradiště, protože přístup některých hráčů Hradiště je tragický. Chování hráčů soupeře je něco podobného jako u nás. Nedodržování taktických pokynů a rad od trenérů - podle toho pak ta hra vypadá. Opět od některých hráčů nesportovní chování.

K samotnému zápasu, bojovný výkon,i když soupeř pak hrál o deseti, ale stále nám hrozil z nebezpečných brejků. V 35. minutě zasáhl branku J. Kučera. Byly tam nějaké pohledné akce,ale ještě je co zlepšovat.

Do druhého poločasu jsme udělali změny v sestavě, když šel dolů nevýrazný Míle, nahradil ho Marek Šándor. V 50. minutě zvýšil Kučera na 2:0. Míč jsme měli stále pod kontrolou,ale soupeř hrozil z rychlých brejků. Soupeřovi hráče tato hra nebavila a z toho vyústily některé fauly, které rozhodčí přehlížel. Opět jale pratí strará pravda, že rozhodčí je pánem na hřišti, pískne nepískne, hrajeme dál.

Závěr trenéra: Zlepšit  přístup ke hře a chování hráčů na hřišti. Toto se vše odvíjí od tréninků, kde se  neplní to co má. Až se to bude plnit,v še se zlepší. Tzn. PARTA JE PARTA. Dobře zahráli Kučera, Šeda a Michal Šándor.

Zapsal M. Rojkovič