Sobota, Září 29, 2012
Výsledek: 
5:1
Poločas: 
3:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
Komárek
Rozhodčí: 
Rambousek
Diváci: 
0
Sestava: 
Sestava: L. Puhlovský 3 – D. Kopecký 5, L. Jelínek 5, Marek Šandor 3, J. Šeda 3, - L. Johanides 4, L. Mile 4, J. Kučera 3, Kurka 3 - Březina 3, Michal Šandor 3 (střídal T. Komárek 3)

Po minulém víkendu asi stoupla hráčům sláva do hlavy. Na malém a úzkém hřišti jsme sice měli většinou balon na noze, soupeř hrozil z rychlých brejků a standardních situací, ale protože byl totální chaos v obraně, hráči nevěděli co mají hrát, i když jsme drželi balon. Ve 30. minutě po hrozném výkonu Kopeckého byl vystřídán hráčem Komárkem. Po dalších pěti minutách se nechal zbytečně vyloučit po nesportovním chování Jelínek, i když rozhodčí Rambousek nepískal rovinu.

 
V druhém poločase po přeskupení hráčů jsem věřil, že se hráči kousnou, ale nevyšlo jim to. V 61. minutě byl bodový stav snížen na 4:1 kdy Komárek výkopem z půlky hřiště suverénně uklidil balon v soupeřově brance.Vypadalo to, že soupeře zatlačíme, tlakem vyústila penalta, kterou bohužel Komárek neproměnil. Puhlovský  sice párkrát podržel, ale na konečném výsledku 5:1 to nic nezměnilo.
 
Opět nedodržené taktické pokyny a nerespektování sudího, i když nepískal na rovinu, ale on je na hřišti pánem a my ho musíme respektovat a hrát svoji hru. Hráči by se měli zamyslet nad svým nesportovním chováním.
 
 
Zapsal M. Rojkovič