Sobota, Září 22, 2012
Výsledek: 
2:1
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Mile, P. Kurka
Rozhodčí: 
Sponner
Diváci: 
20
Sestava: 
L. Puhlovský – D. Kopecký, L. Jelínek, Marek Šándor, J. Šeda, L. Johanides, L. Mile, J. Kučera, Š. Svoboda, P. Kurka, D. Chotětovský ( střídal Michal Cibrik)

Do vedení jsme se dostali 2. minutě po Mileho "nepodařené" přihrávce, která skončila (šťastně) v brance 1:0. V 19. minutě po závaru před brankou uklidil Kurka balon do brány 2:0.  Po náhodné chybě obrany soupeř v 53. minutě skoroval na 2:1.  

První poločas herně dobrý, druhý byl trošku slabší, ale bojovnost hráčů se nevytratila a dokázali zatáhnout jeden za druhého po zranění Štěpána Svobody, (hlavně Pavel Kurka). Gólman Puhlovský vychytal ložené gólové šance soupeře. Dobře organizovaná obrana Jelínkem, až na jeho nesportovní chování ve 2. poločase. Velmi dobrý zápas zahrál Pavel Kurka

Jsem rád, že kluci do hry vložili srdce a bojovnost, a už je vidět, že si dokáží nahrát. Chválím celý tým za bojovnost a věřím, že další výsledky se dostaví po taktických pokynech trenéra. Při sobotním zápase se některé taktické pokyny nedodržovaly, ale trenér věří, že se to zlepší.
 
Heslo dorostu je parta, táhnout za jeden provaz
 
Zapsal: M. Rojkovič