Sobota, Září 15, 2012
Výsledek: 
2:2
Poločas: 
0:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Kaplan, M. Machatý
Rozhodčí: 
Ziegler
Diváci: 
50
Karty: 
ČK: V. Melc
Sestava: 
J. Baláš (3) – D. Král (2,5), L. Mládek (2), V. Melc (4), M. Koláček (2,5)– A. Kašpar (3,5), L. Vach (3), O. Mikuláš (3), L. Kaplan (2) – T. Madák (1,5), V. Žatecký (2,5)(střídal: M. Machatý (2,5))

Hosté dorazaili s taktikou "zakopat se na vlasní půlce".  Tato taktika nás překvapila a tak se v první patnáctiminutovce na hřišti vůbec nic nedělo. V 15. minutě centroval M. Koláček a V. Žatecký hlavou vedle. V 27. minutě opět zkoušel štěstí V. Žatecký, jeho střelu však brankář hostí vyrazil na roh. V 35. minutě se prodral po pravé straně V. Žatecký centrem našel L. Vacha, který osamocen ve vzdálenosti pokutového kopu trefil břevno hostující branky. Ve 40. minutě poprvé hosté vystřelili na Baldu a  nechytatelně 0:1.

V 47. minutě poslal do vápna dlouhý míč D. Král a L. Kaplan se nemýlil a střelou k levé tyči 1:1. V 53. minutě byl faulován ve vápně V. Melc, rozhodčí penaltu neodpískal a "faulem postižený" V. Melc viděl druhou žlutou a šel pod sprchy. V 65. minutě se prodral do vápna individuálně T. Madák, předložil V. Žateckému, který však nejvhodnější okamžik k zakončení prováhal. V 70. minutě opět zkoušel své štěstí V. Žatecký, jeho "bomba" skončila těsně vedle. V 75. minutě chyboval L. Vach, situaci se snažil zachránit O. Mikuláš, avšak míč nešťastně tečoval za Baláše 1:2.  V 76. minutě průnik V. Žateckého hostující brankář se štěstím zneškodnil. V 80. minutě přímý kop L. Vacha a O. Mikuláš v zakončení těsně vedle.  V 84. minutě další centr D. Krále a zakončující M. Machatý  opět k levé tyči 2:2. 

Závěrem: Náš tým byl po celý zápas lepší (i v deseti) a hosté přimáčkl na jejich půlce. Pochvala pro domácí tým za nasazení, škoda však naší nedisciplinovanosti.