Sobota, Září 8, 2012
Výsledek: 
3:1
Poločas: 
2:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Vach (P)
Rozhodčí: 
Kudyn
Diváci: 
30
Sestava: 
J. Baláš (2)- D. Král (4,5), L. Mládek (3,5), V. Melc (5), O. Koláček (6) - J. Franc (3), L. Vach (1,5), O. Mikuláš (3), J. Kučera (6)- V. Žatecký (5), A. Kašpar (2) (střídali: T. Komárek (6), R. Král (2), J. Dušek (5), J. Roček (nehodnocen))

K dalšímu zápasu jsme přijeli bez čtyř hráčů obvyklé sestavy (chyběli T. Madák, M. Machatý, M. Koláček a L. Kaplan). Začátek utkání odpovídal denní době, kdy se hrálo a bylo poněkud "ospalý". V 15. minutě pronikal do vápna L. Vach, byl faulován a nařízenou penaltu s přehledem promněnil 0:1. V 18. minutě upadnul v našem vápně hostující útočník a rozhodčí opět pískal "pencli". Domácí střelec také s přehledem na 1:1. V 31. minutě nebezpečná hlavička domácích po rohu nad. V 32. minutě se ke střele dostal V. Melc, mířil však vedle. V 40. minutě špatně kopnutý trestný kop L. Vacha, rychlý protiútok, na který naše obrana nestačila a bylo to 2:1.

Druhý poločas začal trestným kopem domácích s dvaceti metrů, se kterým si J. Baláš poradil. V 52. minutě vyslal A. Kašpar ideálně do úniku T. Komárka, ten však zakončit nedokázal (šlápl si na míč).  V 60. minutě křižný míč za obranu na nehlídaného záložníka, který překonal J.Baláše 3:1. V 65. minutě domácí rozehráli standartku "na krátko" a míč skončil těsně vedle.  V 66. minutě další velká šance domácích, naštěstí domácí utočník ze dvou metrů trefil jen dobře postaveného J. Baláše.  V 67. minutě průnik V. Melce do vápna nabídku před branku a domácí v poslední chvíli uklidili na roh. Poté se zápas již jen dohrával.

Závěrem: Další ztráta bodů z venku. Soupeř byl lepší a jeho výhra byla zasloužená. Na naší hře byla absence čtyř lidí znát.