Sobota, Srpen 25, 2012
Výsledek: 
6:2
Poločas: 
3:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Vach 2x
Rozhodčí: 
Laksar
Diváci: 
60
Sestava: 
J. Baláš (4,5) - D. Král (5), M. Koláček (2,5), V. Melc (4,5), O. Koláček (6)- J. Franc (3,5), L. Vach (3,5), L. Kaplan (4), A. Kašpar (3) - T. Madák (5), M. Machatý (2,5)(střídali O. Mikuláš (5), J. Dušek, R. Král)

Již v 5. minutě otestovali rychlost našich zadních řad domácí "rychlíci" a zakončili přesně 1:0. O tři minuty později další rychlá akce domácích, J. Baláš tentokráte jejich zakončení kryl. V 12. minutě první náznak naší šance, ale střela M. Machatého byla zblokována domácími obránci. V 18. minutě prohrál na naší polovině souboj L. Kaplan a domácí kapitán tvrdou a přesnou střelou nedal J. Balášovi šanci 2:0. V 28. minutě další ztrata ve středu hřiště, rychlý brejk a hrozivých 3:0. O dvě minuty se pokusil s vývojem utkání něco udělat M. Koláček, to když ze zadních řad vyvezl míč, narazil si s L. Kaplanem, domácí brankář však jeho střelu vyrazil na roh. V 42. minutě se ujala spolupráce našich útočníků a zakončující L. Vach na 3:1. 

Hned v 48. minutě jsme mohli náskok domácích snížit, to když jsme se kombinačně dostali do šestnácky domácích M. Machatý předložil přesnou náhrávku T. Madákovi, který však osamocen na penaltovém bodě branku netrefil. Domácí nás hned z protiútoku potrestali, to když po nedůrazném odkopu J. Baláše vrátil míč do odkryté branky domácí kapitán - 4:1.  V 55. minutě se zapomněl za obranou O. Koláček a domácí útočníci byli stoprocentní 5:1. O minutu později rozehrál přímý kop L. Vach, ale V. Melc nedokázal domácího brankaře z malého vápna překonat. V 60. minutě se "pro změnu" za výstoupenou obranou zapomněl O. Mikuláš a domácí svůj nájezd opět s přehledem promněnili 6:1. V 75. minutě vystihl kličku domácího brankaře L. Vach a míč uklidil v pohodě do prazdné branky 6:2. Poslední šanci zápasu si vypracovali domácí v 78. minutě a poprvé v jejím zakončení selhali.

Závěrem: Zápas ve kterém soupěř dominoval svou rychlostí (především na krajích) a ve spolehlivém promněnování svých šancí. Byl to zápas, ze kterého bychom si měli vzít ponaučení a rychle na něj zapomenout.