Neděle, Duben 22, 2012
Výsledek: 
1:3
Poločas: 
0:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Vach 2x, M. Machatý
Rozhodčí: 
Oulický
Diváci: 
80
Sestava: 
J. Baláš (1) - J. Franc (1.5), V. Melc (1.5), M. Koláček (1.5), O. Koláček (2) - D. Král (2), L. Vach (1), O. Mikuláš (1.5), T. Madák (2) - M. Machatý (1.5), A. Kašpar (1.5). Střídali J. Kučera a J. Dušek (pro malý počet odehraných minut nehodnoceni)

Naše mužstvo nastoupilo s odhodláním odčinit dvě porážky za sebou. A bylo to vidět. Hned ve druhé minutě se po rohu uvolnil ve vápně M. Machatý a technickou střelou na zadní tyč 0:1. V 5. minutě poprvé zahrozili i domácí, mušku však srovnanou neměli.  V 13. minutě další šance našeho týmu, když domácí hráč v nouzi hlavičkoval na vlastní branku, ale míč skončil jen na břevně.  V 19. minutě přiťukl M. Machatý O. Mikulášovi, ten se pěkně na vápně uvolnil, ale jeho střele chyběly centrimetry. V 20. minutě střílel opět dobře namotivovaný M. Machatý těsně vedle pravé tyčky. V 23. další šance domácích, útočící však hlavičkovali mimo. A tak po prvním poločase mohlo býti skore klidně 3:6, my jsme byli však rádi i za 0:1.

Do druhého poločasu jsme vstoupili v duchu toho prvního. V 54. minutě si míč postavil  z boku šestnácky L. Vach a krásnou střelou na zadní tyč zvýšil na 0:2. V 56. další rychlý protiútok domácích zakončený střelou vedle. O minutu později střílel opět L. Vach, jeho zblokovaná střela skončila však vedle pravé tyče domácí svatyně.  V 60. minutě podržel náš tým J. Baláš, když předvedl zákrok dne - reflexivně zlikvidoval hlavičku z malého vápna.  O dvě minuty později zbytečně fauloval v naší šestnácce T. Madák a domácí z penalty trestali 1:2.  V 66. minutě přihrál do úníku M. Machatý A. Kašparovi a ten zakončoval těsně vedle. V 77. minutě odčinil svůj faul T. Madák, to když přesným centrem našel ve vápně L. Vacha a ten hlavou do protipohybu brankáře 1:3. Poté jsem zápas díky aktivní hře již v pohodě dohráli.

Závěrem: Velmi cenné vítězství s rychlým, běhavým a důrazným soupeřem. Pochvala pro celý kolektiv. Pánové, ještě by chtělo tento výkon zopakovat také na domácí půdě :-).