Sobota, Duben 14, 2012
Výsledek: 
0:5
Poločas: 
0:2
Poznámka: 
Soutěžní
Rozhodčí: 
Bém
Diváci: 
80
Sestava: 
J. Kopřiva (5) - D. Král (2), T. Madák (5), L. Mládek (5), O. Koláček (5) - A. Kašpar (5), V.Melc (5), O. Mikuláš (5) J. Franc (5) - M. Machatý (5), L. Vach (5) (střídali: J. Roček, J. Dušek, L. Kaplan (3))

Po neúspěšném zápase v Újezdě se pokusil trenér přepracovat sestavu (T. Madák na stoperu, V. Melc na střední záloze a L. Vach v útoku). Bohužel ani tyto změny náš tým nenastartovali a v 6. minutě ztratil zbytečně míč na půlce L. Vach, L. Mládek na míč nedosáhl a hostující Voříšek udělal kličku i Kopřivovi a do prázdné branky  0:1. V  15. minutě váhal z rozehráním J. Kopřiva jeho odkop stačil zblokoval hostující hráč, míč se odrazil k Szanislóvi, pro nějž nebyl problém míč uklidit do branky 0:2. V 40. minutě měli další šanci hosté, to když agilní Voříšek udělal našemu bekovi kliku ve vápně - J. Kopřiva tentokráte na výbornou.

Do druhé půle jsme věřili obrat, nestalo se tak. V 50. minutě nesmyslně fauloval ve vápně T. Madák a byla z toho penalta. Tu J. Kopřiva chytil, nicméně sudí Bém ji nechal opakovat pro dřívější vyběhnutí  roveňského hráče. Opakovanou penaltu již Drahokoupil proměnil 0:3. V 60. minutě naše defenziva vyrobila další hrubici (L. Mládek podskočil další míč za obranu) a Voříšek pohotově na 0:4. Z naší strany stojí za zmínku snad jen roh v 77. minutě, na který nejvýše vyskočil V. Melc, hostující brankář však předvedl nádhernou robinzonádu a míč lapil. A tak konečnou podobu výsledku dal v 89. minutě Spěvák, to když vystihl kličku V. Melce a svůj nájezd neomylně proměnil 0:5.

Závěrem: Bylo to utkání, jehož průběh by asi nejlépe vystihla věta legendárního rozhodčího Pavlína Jirků, který po špatně odpískaném derby pražských S poznamenal: Co na to říci, zhasnout světla a ve tmě a tichosti odjed domů.