Sobota, Březen 31, 2012
Výsledek: 
4:0
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
O. Mikuláš 2x, L. Mládek, L. Vach
Rozhodčí: 
Rambousek (Louženský, Blažek)
Diváci: 
50
Sestava: 
J. Baláš (2) - D. Král (2,5), M. Koláček (2), L. Mládek (1,5), J. Franc (3)- T. Madák (2), L. Vach (2), O. Mikuláš (1,5), L. Kaplan (2)- V. Melc (2,5), A. Kašpar (2,5) (J. Roček, J. Kučera, J. Dušek)

Utkání dvou týmů z opačných stran tabulky začalo naší územní převahou. V první příležitosti se objevil v 25. minutě L. Vach, když jeho tvrdou střelu z poza vápna vytěsnil brankář na roh. V 28. minutě centroval L. Kaplan, silný vítr stáčel míč do branky, ale hostující brankář ještě odolal. V 30. minutě rozehrál přímý kop L. Vach, k odraženému míče se dostal V. Melc, který pálit tvrdě, ale jen do břevna. Náš nápor vyvrcholil v 38. minutě, to když si na roh L. Vacha naskočil L. Mládek a bylo to 1:0. O dvě minutý později jsme mohli vést už o dvě branky, to když jsme postupovali 5 na 2, L. Vach vzal zakončení na sebe, avšak branku netrefil. V 44. minutě měl L. Vach možnost reparátu, ale tentokráte zakončil slabou střelou, se kterou si hostující brankář poradil.

V 50. minutě se domácí diváci ale dočkali, to když po centru L. Kaplana zakončoval M. Koláček hlavou jen do břevna, první dorážku T. Madáka stačili hostující obránci ještě odvrátit, ale na druhou střelu O. Mikuláše byli už krátcí 2:0. V 55. minutě byl před vápnem faulován T. Madák a L. Vach z přímého kopu sebral hostům jakoukoliv naději 3:0. V 60. minutě postupoval z boku sám na branku L. Kaplan našel v ideální pozici V. Melce, ten však tentokráte střelecké kopačky neobul. V 68. minutě naši rozehráli rohový kop a L. Kaplan hlavičkoval těsně nad. V 75. minutě se nešťastně srazil se svým spoluhráčem R. Černohous a musel být s podezřením na zlomenou nohu střídán. A tak konečnému výsledku dal v 90. minutě podobu O. Mikuláš, to když zakončil svůj nájezd na hostujícího brankaře 4:0 (asistence L. Vach).

Závěrem. Hosté vzdorovali pouze v první půli, poté byl na hřišti pouze jeden tým. Potěšila další nula v defenzivě a na naše poměry docela dosti proměněných šancí. Kaňkou utkání je zranění hostujícího Rudolfa Černohouse, kterým musel být odvezen do nemocinice s podezřením na zlomení pravé nohy. Přejeme mu brzké uzdravení.