Sobota, Březen 10, 2012
Výsledek: 
3:3
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Přátelské
Branky: 
T. Madák, O. Koláček, O. Mikuláš
Rozhodčí: 
Schmeiser
Diváci: 
5
Sestava: 
M. Rojkovič - D. Král, L. Mládek, V. Melc, J. Franc - L. Kaplan, L. Vach, O. Mikuláš, T. Madák - A. Kašpar, J. Kučera (O. Koláček)

Utkání začalo podle našich představ a již v 5. minutě přihrál za obranu L. Vach T. Madákovi a ten střelou podél brankáře 1:0. V 18. minutě mohl naše vedení navýšit opět T. Madák, tentokráte však ve vyložené šanci brankáře Nemošic neprostřelil. V 25. minutě rozehrál L. Vach přímý kop a za obranou se objevil L. Kaplan - brankář hostí na výbornou. V 33. minutě přiťukl L. Vach O. Koláčkovi, ten měl dost času zamířit a trefil přesně 2:0. V 39. minutě se opět objevil v nadějné pozici T. Madák, nemošického brankáře však trefil jen do nohou. V 42. minutě dobře vyhodnotil situaci A. Kašpar, předal zcela volnému O. Mikulášovi -ten však z rozmezí penalty přestřelil.

V prvním poločase dominovalo na hřišti jen jedno mužsto, o to horší byla druhá půle a naši diváci (naštěstí jich bylo málo) nevěřili svým očím co se na hřišti dělo. Naši hráči si nebyli schopny dát dvě nahrávky za sebou, nechtělo se jim běhat a dělali hrozné chyby v obraně. Nejlépe to vystihl asi trenér F. Franc, to když řekl, že horší poločas od našeho mužstva ještě neviděl. V 55. minutě unikl hostující útočník, Rojkovič stačil ještě jeho nájezd zastavit, avšak nešťastník D. Král si kopl míč do své branky 1:2. V 70. minutě zahrála naše obrana chybně offside systém, čehož využil hostující útočník ke srovnání 2:2. V 75. minutě mohl vrátit vítězství na naši stranu A. Kašpar, ale místo střely z penalty nahrával alibisticky zpět a nepřesně. A tak přišel trest a v 78. minutě opět náš tým sehrál špatně offsidovou past a Rojkovič v naší brance byl bezmocný 2:3. Až od této chvíle se náš tým začal opět zvedat a v 85. minutě unikl J.Kučera, viděl na zadní tyči L. Vacha, ale poslal mu nepřesnou přivrávku. Náš tým se nakonec vyrovnání dočkal (i když si to za druhý poločas nezasloužil), to když v nastaveném čase se do úniku dostal opět J. Kučera, před brankou našel O. Mikuláše a ten vyrovnal na 3:3.

Závěrem: To co se dělo druhý poločas jsem již od našeho mužstva dlouho neviděl. Pánové, rozeberne si své chyby a přístup a doufám, že se dalšími výkony divákům i trenérovi za tento "propadák" omluvíte.