Neděle, Březen 4, 2012
Výsledek: 
4:5
Poločas: 
2:3
Poznámka: 
Přátelské
Branky: 
A. Kašpar 2x, M. Machatý, L. Vach
Rozhodčí: 
Hrdý
Diváci: 
8
Sestava: 
J. Kopřiva - J. Kučera, L. Mládek, V. Melc, D. Král - J. Dušek, L. Kaplan, T. Madák, O. Koláček - A. Kašpar, M. Machatý (J. Roček, L. Vach, M. Pachovský)

Byl to zápas plný branek a chyb v defenzivě. V 5 minutě jsem se dostali do vedení, to když ze šestnácky střílel M. Machatý přesně k tyči 1:0. O deset minut bylo vyrovnáno, to když sebral J. Kopřiva malou domů od L. Mládka a sudí nařídil nepřímý kop. Zkušený borci soupeře dobře rozehráli a nedali Kopřivovi šanci 1:1. V 20. minutě jsme se opět dostali do vedení, to když se do úniku dostal O. Koláček přesně předložil A. Kašparovi a ten do prázdné branky 2:1. V 33. minutě opět hosté vyrovnali, to když vystihli rozehrávku J. Kopřivy - 2:2. Do poločasu se ještě dostali do vedení to když svůj nájezd s přehledem zakončil Budinský 2:3.

Do druhého poločasu jsem překupili řady, dostali se do nějakých šancí, ale k vyrovnání to nevedlo. Naopak v 60. minutě zůstal po rohu neobsazený hráč Prachovic a neměl problem 2:4.  Nicméně naši zbraně nesložili a v 73. minutě se dočkali snížení, to když pronikl z levé strany do vápna L. Vach, našel v náběhu A. Kašpara a bylo to 3:4. V 80. minutě jsme se dočkali vyrovnání po napřáhu L. Vach z poza šestnácky a technickou střelou na zadní tyč. 4:4. V 84. minutě došlo ke spornému zakroku ve vápně Prachovic na A. Kašpara - píšťalka sudího však zůstala němá. A tak v 86. minutě "vymyslel" další hrubici L. Kaplan, který přihrával zpět J. Kopřivovi, jeho úmysl však vystihl hostující útočník, udělal kličku a v klidu do prazdné branky 4:5.

Závěrem: Utkání plné branek, bohužel více v naší síti po neuvěřitelných chybách v obranné fázi (čtyři branky jsem si dali sami).