Sobota, Srpen 13, 2011
Výsledek: 
3:4
Poločas: 
0:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Kaplan, L. Vach 2x (1x penalta)
Rozhodčí: 
Rambousek
Diváci: 
80
Sestava: 
J. Baláš (3,5) - J. Franc (4), A. Kašpar (3,5), M. Koláček (4,5), O. Koláček (4) - L. Kaplan (2), T. Madák (2,5), L. Vach (4), D. Šišán (3) - D. Král (3,5), V. Melc (3) (M. Pachovský (2,5), J. Dušek(nehodnocen))

Zápas začal naším tlakem a hosté byli přikovány na své půlce. Do první velké šance se dostal v 10. minutě po vysunutí V. Melcem D. Král, který mířil však metr vedle pravé tyče. O dvě minuty později nacentroval D. Šišán, ve slibné šanci se objevil L. Kaplan, trefil však stejné místo jako D. Král (vedle). Ve 20. minutě postupoval opět na branku agilní D. Král, jeho šanci však zhasil na poslední chvíli obránce. Ve 22. minutě se do první šance dostali také hosté, to když se kombinačně dostali až na malé vápno, brance však zabránil dobře se vrátivší M. Koláček. V 24. minutě se do další šance dostal L. Kaplan, brankář hostí zachránil. V 25. minutě vyslal pěknou střelu J. Franc, mířil však vedle. A tak jak se promněňují šance ukázal domácím borcům ve 34. minutě Fencl, který po chybě naší obrany šel sám na Baláše a nedal mu šanci 0:1. V 45. minutě pronikal do pokutového území D. Šišán, hostující hráč zahrál rukou, ale nařízenou penaltu L. Vach nepromněnil.

Do druhého poločasu naši hráči svoji aktivitu ještě vystupňovali a 47. minutě se objevil ve slibné situaci T. Madák - mířil však nad. V 52. minutě vybojoval míč M. Pachovský předložil L. Kaplanovi a ten konečně protrhl střeleckou smůlu našeho mužstva 1:1. O minutu později předvedl náš tým nejhezčí kombinační akci, kterou zakončil L. Vach krásnou střelou do šibenice 2:1. V tuto chvíli byli hosté zralí na ručník a domácí fandové se těšili, že se zápas bude konečně ubírat předpokládaným směrem. V 63. minutě však přišlo další (a ne poslední) zaváhání naší obrany a Saidl na dlouhou tyč podle J. Baláše 2:2. O minutu později jsme mohli opět vést, to když zatáhl míč T. Madák, předložil na malé vápno volnému M. Pachovskému, který však přestřelil. V 77. minutě zkoušel své štěstí D. Šišán, jeho pěkná, tvrdá střela se však mezi tři tyče nevešla. V 78. minutě si vybral chybu v obraně náš další hráč a Tříska napodobil Vacha a nechytatelnou střelou do šibenice 2:3. O minutu později, jak jinak než po chybě naší obrany Mařata na dlouhou tyč 2:4. V 81. minutě byl faulován ve vápně M. Pachovský a L. Vach svojí druhou penaltu v zápase promněnil 3:4. Hosté pak své vedení obětavou hrou uhájili.

Závěrem: Nečekaná prohra se soupeřem, který si nevypracoval ani jednu šanci a dal nám čtyři branky. Nemilým překvapením byly chyby v naší defenzívě. Příští zápas musí naši borci tuto nečekanou porážku odčinit.