Neděle, Červenec 24, 2011
Výsledek: 
2:2
Poločas: 
2:1
Poznámka: 
Přátelské
Branky: 
J. Dušek, J. Kučera
Rozhodčí: 
Sponner
Diváci: 
40
Sestava: 
J. Baláš - O. Koláček, M. Koláček, A. Kašpar, J. Franc - D. Král, T. Madák, V. Melc, D. Šišán - M. Machatý, J. Dušek (J. Roček, J. Kučera)

V dalším přípravném utkání nás opět čekal soupeř z vyšší soutěže. Rozdíl byl především znát v rychlosti práce s míčem a lepší kombinací. Domácí se dostali do vedení hned ve 2. minutě, to když byl sražen unikající Železný a z přímého kopu pomocí teče zdi do protipohybu našeho brankáře Jedlička 1:0. V 17. minutě bylo vyrovnáno, to když se na pravé strané velkého vápna dostal ke střele J. Dušek a křižnou střelou na zadní tyč 1:1. V 30. minutě se opět radovali domácí, to když se nám nepodařilo přerušit hru na půlicí čáře a domácí po pěkné přihrávce našeho odchovance P. Kopy se ujali vedení 2:1.

Do druhého poločasu vstoupilo naše mužstvo jako vyměněné (zřejmě po důrazné domluvě našeho trenéra (viz. foto)) a bylo lepším celkem.

Ujala se naše šance v 65 minutě, to když po krásné kombinaci po ose V. Melc  - M. Machatý  zakončoval J. Kučera střelou na bližší tyč 2:2. V 80. minutě zahrál domácí stoper Tošovský ve vápně rukou, ale nařízenou penaltu M. Machatý neproměnil. Do poslední naší šance se dostal v 90. minutě opět M. Machatý, přehodil vyběhnuvšího brankáře domácích, míč však skončil těsně vedle tyče.

Závěrem: Tentokráte proti nám stál lepší soupeř než před týdnem a některým naším borcům bude hvízdat v uších ještě ve středu. Nicméně musím náš tým především za druhý poločas pochválit. Utkání s přehledem zvládnul nestárnouví Ludva "Kulda" Sponner.