Neděle, Červenec 17, 2011
Výsledek: 
1:2
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Přátelské
Branky: 
M. Pachovský, J. Dušek
Diváci: 
0
Sestava: 
J. Baláš - D. Král, M. Koláček, V. Melc, J. Franc - L. Kaplan, T. Madák, A. Kašpar, D. Šišán - M. Pachovský, M. Machatý (O. Koláček, J. Dušek, L. Vach, J. Roček, J. Kučera)

K prvnímu přátelskému utkání jsme zavítali k účastníkovi B. třídy do Prachovic. Od začátku se hrál běhavý (dá se říci i technický) fotbal na krásném pažitu. Do vedení jsme se dostali my, to když v 17. minutě rychlonožka D. Šišán frnkl všem po levé straně, předložil loktu před branku, kde M. Machatý trefil tyč a M. Pachovský neměl problém uklidim míč do prázdné branky (i když od břevna). 0:1. V 25. minutě se do velké příležitosti dostali domácí - dvojice M. Koláček a J. Baláš však zasáhli na výtečnou.  V 30. minutě vysunul M. Pachovský L. Kaplana, ten našel ve vápně pohotově palícího M. Machatého, domácí brankář byl však na místě. V 32. minutě mohl přidat svoji druhou branku M. Pachovský, avšak nepromněnil, následoval rychlý protiúrok na jehož konci byla radost domácích 1:1.

Druhý poločas se odehrával spíše mezi oběmi šestnáckami, z něhož snad jen v 62. a 71. minutě vynikl únik mládého J. Kučery, avšak v koncovce chyběli zkušenosti. Rozhodnutí padlo v 80. minutě, to když centr J. France našel na malém vápně nehlídaného J. Duška a ten uklidil míč za bezmocného domácího brankáře 1:2.

Závěrem: Dobré utkání na začátek, krásný trávník, dobrý Kozel a vtipná obsluha u baru :-).