Sobota, Červen 4, 2011
Výsledek: 
3:2
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Vach, L. Kaplan, J. Dušek
Rozhodčí: 
Havlík
Diváci: 
60
Sestava: 
J.Baláš (2,5) - J. Franc (2,5), M. Koláček(2), V. Melc (2), O. Koláček (2,5)- A. Kašpar(2,5), L. Kaplan(1,5), L. Vach (1),D. Šišán (2) - D. Král(2,5), M. Machatý (2), střídali J. Dušek (2), J. Kučera (2), J. Roček

Při rozcvičování se nad Rovní prohnala krátká, ale vydatná přeháňka, která smazala kompletní lajnování, takže se hřiště do způsobilého stavu muselo uvést znova. Hračí Mikulovic děkují za velkou střídačku, neb se jich tam vešlo všech 11. :-)

Do zápasu jsme vstoupili lépe my, a už ve 4. minutě se do velké šance dostal A. Kašpar, ale brankář hostí podržel svůj tým. O pět minut později se do slibné palebné pozice z právé strany dostal opět A. Kašpar, tentokráte však mířil vedle. A tak uhodilo na druhé straně, když si nešťastně míč do vlastní sítě srazil tísněný V. Melc 0:1.  Naši se však nevzdali a pokračovali v dobré hře. A v 26. už bylo vyrovnáno, to L. Kaplan přistrčil  L. Vachovi a ten střelou plackou přes obránce nedal Dufkovi v brance Mikulovic šanci 1:1. V 29. minutě spálil pak svoji třetí možnost skórovat A. Kašpar. Z protiúroku běžel sám na Baláše Vencl, ale náš "lapák" jeho kličku vystihl. V 33. minutě se ještě ve slibné pozici objevil V. Melc, který po rohu D. Šišána hlavičkoval z malého vápna nad.

Druhý poločas pro naše barvy nezačal dobře a v 50. minutě po malém nedorozumnění mezi L. Vachem a J. Balášem trefil hostující útočník odkrytou branku 1:2. Do deseti minut bylo opět vyrovnáno, to když diváky zvedla z laviček krásná kombinační akce po ose D. Král, M. Koláček a lobem zakončující L. Kaplan 2:2. V 60. minutě opět podržel svůj tým J. Baláš, který zneškodnil další velkou šanci hostí. V 74. minutě se ve vyložené šanci objevil D. Šišán, který však z hranice penalty nesrovnal mířidla. O minutu později se zjevil po rohu D. Šišána na hranici malého vápna osamocený L. Vach, ale poslal na hostující branku jen slabou navšívenku doprostřed (hlavou). O osudu utkání tak rozhodl střídající J. Dušek, který si  v 80. minutě, po centru M. Machatého, zpracoval míč na penaltě a technickou střelou k tyči 3:2. V 84. minutě se do poslední šance zápasu dostal hostující kapitán, ale J. Baláš podtrhl dobrým zásahem svůj dobrý výkon.

Zavěrem: Hodně kvalitní utkání, ve kterém náš tým dvakrát dotahoval, zbraně však nesložil a po zásluze získal všechny tři body.