Sobota, Květen 28, 2011
Výsledek: 
2:3
Poločas: 
0:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Kmoníček 2x
Diváci: 
0
Sestava: 
L.Horyna - T.Bareš,T.Pospíšil,M.Kmoníček,T.Roček - L.Mile J.Roček, J.Kučera, M.Šándor - J.Kremlička, L.Bohatý (R.Shejbal, L.Puhlovský)

Naše další domácí útkání jsme odehráli za nepříznivého počasí. Do utkání jsme vstupovali s tím, že odčiníme minulou drtivou prohru, ale to se nám moc nepodařilo. Do 20. min. se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém jsme byli lepší, ale přišel trest, kdy jsme po zaváhání domacího golmana střelou z dálky dostali na 0:1. V prvním poločase se už nic jiného zajímavého nestalo.

Na začátku druhého poločasu jsme byli aktivní a v 50 minutě,  kdy po pravé straně zatáhl balón L.Mile, našel přesně nohu M. Kmoníčka bylo srovnáno na 1:1. V druhém poločase se zápas odehrával především ve středu pole, kde jsme sice měli převahu, ale nic jsme z ní nevytěžili. Hosté se ujali v 65. min znovu vedení po rychlém brejku - 1:2.  V 70. min. utekl znovu celé naší obraně útočník, který i přes snahu domácích hráčů vstřelil na 1:3. V 75. min. znovu po centru L.Mileho vstřelil svůj druhý gól M.Kmoníček. Do konce zápasu jsme se snažili vyrovnat, ale hostující obranu odolala......

Zapsal: J. Roček