Sobota, Duben 2, 2011
Výsledek: 
1:4
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Diváci: 
0
Sestava: 
Lukáš Horyna, Tomáš Bareš, Tomáš Pospíšil, Petr Hejzlar, Michal Nečesaný - Láďa Mile, Jirka Roček, Jan Kremlička , Radek Maštalíř - Jakub Kučera, Lukáš Bohatý (Michal Kopka,Martin Hájek,Lukáš Puhlovský)

K prvnímu domácímu utkání jsme nastoupili opět s hodně omlazeným kádrem, a to proti nám stál lídr tabulky St. Hradiště. V prvních 10ti minutách hosté diktovali tempo hry, ale z jejich tlaku bylo pouze pár střel na bránu, které L. Horyna chytil. Poté jsme začali již lépe bránit.  V polovině prvního poločasu se zranil náš další hráč P.Hejzlar a místo něho nastoupil M.Kopka. Hosté měli převahu, ale domácí se začali také projevovat a to střelami z dálky, které moc přesnosti neměly. Domácí po celý první poločas dobře bránili a hosty do vyložených šancí nepustili. Ve 35min. jsme museli znovu střídat kvůli zranění střídal J. Roček na hřistě přišel M. Hájek.

V 60min. se poprvé z domácí Topol Arény ozval jásot, to když jsme z rychlého protiútoku udeřili. Z levé strany nacentorval J. Kučera a jeho centr proměnil v gol R.Maštalíř a vedli jsme 1:0. Hosté ale rychle odpovědili a za 5minut bylo srovnáno na 1:1. Po tomto gólu už padaly branky pouze do naší sítě, v 70 minutě jsme dostali poté co jsi hosté efektivně nahráli na 1:2. Domací mladý kolektiv už potom fyzicky odpadnul a v 80 min. sen po faulu M.Kopky kopala penalta, kterou hostující hráč nedal ale z následné dorážky se hostům přeci jenom podařilo zvýšit svůj náskok - 1:3. V 82min hned při rozehrávce jsme udělali chybu a nejlepší hráč hostů jsi vzal míč u nás na polovině obešel čtyři domácí bránící hráče a zvýšil na konečných 1:4.

Utkání se hrálo v přátelkém duchu a za vynikající atmosféry, kterou vytvrořili diváci na tribuně kterých bylo opravdu hodně a tímto bych jim chtěl poděkovat, že nás celý zápas povzbuzovali!!! Utkání se našemu týmu výsledkově nepodařilo, ale předvedána hra byla dobrá.

Zapsal: J. Roček