Neděle, Březen 27, 2011
Výsledek: 
3:2
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Nečesaný 2x(p),
Diváci: 
0
Sestava: 
Martin Hájek - Tomáš Roček, Tomáš Pospíšil,Martin Kmoníček, Michal Nečesaný - Láďa Mile, Jiří Roček, Leoš Horčička, Radek Maštalíř, Kuba Kučera, Jan Kremlička (Střídali Petr Hejzlar,Lukáš Boháč a Lukáš Puhlovský)

 Utkání jsme začali v bojovném duchu, ale už v 5minutě byla proti nám písknuta penatla po souboji tělo na tělo ve vápně - domácí hráč bezproblému proměnil 1:0.  Poté kvůli zranění z minulého zápasu musel střídat hostující kapitán J.Roček místo něho šel hrál P.Hejzlar, hra dál plynula byla plná nepřesností a nebylo se moc  na co dívat. Až ve 30min Michal Nečesaný prošel přes tři hráče soupeře a na urovni penalty byl faulován penaltu sám proměnil 1:1. V 35min došlo k nešetrnému zákroku domacích a Leoš Horčička byl odvezen do nemocnice se zlomenou klíční kostí. Místo něho šel hrát L.Boháč.  Celý první poločas byl plný osobních soubojů.

O poločase došlo ke střídání: dolů šel T.Roček místo něho na plac L.Puhlovský. Hned na začátku druhého poločasu utekl po chybě obrany domácí útočník a prostřelil hostující golmana 2:1. Hra dál plynula  a domací měli místy převahu ale nic z toho nebylo. V 75min z jedné z mála šancí jsme opět uděřili. J.Kučera vystřelil a M.Nečesaný pohodlně doklepl do branky a bylo to 2:2. Domací měli po vyrovnání další šance ale ty nevyužily, až v 85min. po jasném faulu na J.Kremličku,který rozhodčí nepísknul jsme z  rychlého brejku dostali na 3:2.

Výsledek byl ovlivněn řadou zranění, ale mladí hráči bojovali a výsledek nedali lacino...Pochvalu zaslouží celý ale vyniknul střelec 2 branek M.Nečesaný.

Zapsal: J. Roček