Neděle, Listopad 14, 2010
Výsledek: 
2:1
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
Kučera, Hájek
Rozhodčí: 
Přibyl
Diváci: 
30
Sestava: 
Chour - Pospíšil, Kopka, Kmoníček, Johanides - Míle, Nečesaný, J. Roček, Maštalíř - Kučera, Kremlička (Plžík, Horyna, Hejzlar)

V dohrávce posledního podzimního utkání se setkali v boji o poslední místo celky Rovně a Chvojence. Lépe začali domácí a v 8. minutě se objevil mezi penaltou a malým vápnem sám břed brankářem M. Nečesaný ale dal vedle. Poté převzali iniciativitu hosté a mezi 15. - 30. minutou byli lepším týmem. V tuto chvíli podržel domácí skvělými zákroky brankář Chour. Ve 30. minutě se opakovala situace z minuty osmé, opět bohužel se zakončením vedle.

Do třetice všeho zlého se do vyložené šance dostal M. Nečesaný v 60. minutě, když po centru Hájka netrefil nehlídaný sám na malém vápně míč. V 65. minutě se dostal na vápně ke střele Kmoníček, mířil však nad. V 67. minutě se konečně domáci fanoušci dočkali, to když se sám před brankářem objevil Kmoníček, ten ještě nezjištně přiťukl volnému Kučerovi a ten do prázdné branky 1:0. V 72. minutě vysunul Kmoníček do samostatného úniku Hájka, a ten si věděl s hostujícím brankářem rady 2:0.  Za další dvě minuty mohli hosté snížit, ale jejich šanci zmařil včasným vyběhnutím brankář Chour. V 75. minutě byl sám na penaltě J. Roček, ale jeho jedovatou "slepičí" střelu hostující brankář vytěsnil na roh.  Opět se potvrdilo nedáš-dostaneš a hostující Vrbata v 78. minutě snížil na 2:1. Víc už hosté nestačili a tak zaslouženě zůstaly všechny body v Rovni.