Neděle, Říjen 3, 2010
Výsledek: 
2:2
Poločas: 
0:2
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
Mikuláš, Machatý
Rozhodčí: 
Jakoubek (Laksar, Bečvář)
Diváci: 
100
Sestava: 
Kopřiva - O. Koláček, M. Koláček, Mikuláš, D.Král - Šišán, Pýcha, Vach, Kaplan - Machatý, Melc (Hloupý)

Začátek utkání našemu týmu vůbec nevyšel. V 5. minutě chybovala naše obrana poprvé (promáchnutí na malém vápně), ale hosté ještě netrestali. V 10. minutě však míč přeskočil O. Mikuláše, J. Kopřiva se dostal proti střelci Novotnému pozdě a ten pěkným lobem otevřel skóre. V 10. minutě to bylo už 0:2 to když se nedomluvili Mikuláš a M. Koláček. Brankář Kopřiva byl proti střelci Novotnému bez šance. V 22. minutě vypadl hostujícímu brankaři míč z ruky, ale O. Mikulášovi k dorážce chyběly centrimetry. V 37. minutě přímý kop L. Vacha pouze do prostřed branky.

Náš tym nastoupil do druhého poločasu s přeskupenými šiky a aktivní hrou (zřejmě v poločase bylo v kabině dosti horko). Výsledek se dostavil v 55. minutě, kdy na trestný kop L. Vacha naskočil O. Mikuláš a hlavou 1:2. Poté se dostali do hry i hosté, ale náš tým podržel brankář Kopřiva, když "samostaný nájezd" jednoho z útočníků vytlačil na tyč. V 66. minutě bylo srovnáno. Po rohovém kopu se nejlépe ve vápně zorientoval M. Machatý a brankáři nedal šanci 2:2. Do poslední šance utkání se dostali M. Machatý a V. Melc, to když M. Machatému v nadějné situaci zabránil skórovat hostující brankář a odražený míč do břevna poté napálil V. Melc.

Závěrem: Po neuvěřitelných chybám v obraně lze říci, že je remíza zasloužená. Naše módní policie (přítelkyně a manželky našich hráčů), by chtělo udělit titul fešák utkání našemu trenérovi Františku Francovi (prý to bylo jediné na co se dalo v první půli dívat - :-))