Pondělí, Říjen 10, 2016
Výsledek: 
3:1
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
T. Chocholouš
Rozhodčí: 
Šebetka
Diváci: 
80
Sestava: 
R. Valenta - T. Mikan, M. Kašpar, J. Roček, T. Chocholouš - M. Nečesaný, V. Melc, L. Johanides, P. Motyčka - M. Štancel, M. Rojkovič (střídali: R. Král, J. Dušek)

 K dalším zápasu jsme jeli na kolách do Litětin, což je náš obávaný soupeř, který se na nás vždy dokáže dobře připravit. My jsme bohužel nehráli to, co jsme chtěli, sice jsme eliminovali útočnou sílu domácích, v podobě osobního hlídání, ale i tak to k ničemu nevedlo. Již ve třetí minutě na mokrém terénu špatně zpracoval míč P. Motyčka, domácí Pavliš ho o něj obral udělal mu kličku a levou nohu zavěsil na zadní tyč 1:0. Bylo vidět, že v naší obraně je chaos, což soupeř využil v 15 minutě Hermanem, který z poza vápna vyslal střelu na branku obloukem, bohužel tak skončila v naší síti 2:0. My jsme si opět nedokázali přihrát přesný balon do nohy. Za zmínku stojí jediná střela Štancela levačkou, kterou domácí brankař  bravůrně vytáhnul (viz foto). Ještě jsme měli jednu šanci v podání M. Nečesaného, ale bohužel to bylo vše v prvním poločas.

Do druhého poločasu jsem udělal změny, ale i tak naše hra nebyla dobrá. Nejsme schopni přejít hráče jeden na jednoho a ty naše žalostné centry. V druhém poločase se mě líbil R. Král, který chtěl hrát, bojoval, nabíhal, což v jeho věku je super. (Mladí by si měli ze starších hráčů vzít příklad). Domácí hrozili brejky a střelami z dálky. Náš brankař nás držel až do 75 minuty, to když domácí udeřili potřetí, po chybě T. Mikana, který neuhlídal hráče a ten dva metry před čarou zavěsil 3:0. Sice jsme snížili v 89. min po přihrávce Štancela na Chocholouše,  ale to byl jediný náš světlý moment. Domácí vyhráli zaslouženě, nám chyběla jednoduchost a hlavě bojovnost všech hráčů.

Jsme poučeni, takže si příště dáme pozor.

Zapsal. M. Rojkovič

 

 

Fotogalerie: