Neděle, Září 25, 2016
Výsledek: 
1:0
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Rozhodčí: 
Mencl
Diváci: 
120
Sestava: 
J. Baláš - D. Král, T. Krpata, R. Shejbal, O. Mikuláš - Michal Šándor, M. Pachovský, L. Kaplan, J. Kučera - M. Pekárek, A. Kašpar (střídali: M. Machatý, M. Brňák, Š. Svoboda)

První příležitost měl domácí tým, to když  se v 6. minutě uvolnil domácí útočník a jeho křizná střela skončila na tyči naší branky. V 30. minutě zbytečně fauloval O. Mikuláš a domácí tým trefil z přímého kopu břevno naší branky. V 42. minutě pěkná kombinační akce našeho týmu a zakončení M. Pekárka jen do nohou domácího brankáře.

V 49. minutě byl faulován M. Machatý, M. Pekárek rozehrál chytře přímý kop na L. Kaplana, který byl sám před domácím brankářem, ten však nohou stačil míč vytěsnit na roh. V 53. minutě pěkná, tvrdá střela  O. Mikuláše a z dorážky M. Machatý vedle. V 73. minutě naše další střelecká příležitost, tentokráte se nerposadil M. Pachovský. V 75. prohraný souboj na půlicí čáře (O. Mikuláš) po kterém následoval rychlý kontr domácích, na jehož konci byla střílená přihrávka do vápna a zakončující domácí útočník 1:0.  V 82. minutě náš tým překonal hostujícího brankáře, ale když se míč kutálel do prázdné branky, tak hlavní rozhodčí přerušil hru pro předchozí faul na našeho hráče a nařídil přímý kop proti domácím (velice prapodivné rozhodnutí, které jsem ještě neviděl). Do konce utkání jsme domácí tým přehrávali, nicméně vážnější příležitost jsme si již nevypracovali.

Závěrem: Zápas jako s Přeloučí. První poločas lepší hráči Přelovic, po přestávce náše mužstvo, které když bylo v největším tlaku, tak inkasovalo.  A situace z 82. minuty je dle mého názoru výsměchem všem, kdo fotbal dělají pro radost a ve své volné chvíli - tato hrubá chyba hlavního rozhodčího výrazně ovlivnila výsledek utkání.

Fotogalerie: