Sobota, Květen 17, 2014
Výsledek: 
0:1
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Prokeš
Rozhodčí: 
Čížek
Diváci: 
0
Sestava: 
P. Švarc - M. Nečesaný, M. Rojkovič, L. Hloupý, T. Bareš, J. Dušek, J. Prokeš, P. Motyčka, R. Pachovský, M. Cimfl, Marek Šándor

Vzhledem na stav počasí to vypadalo, že se zápas neodehraje, ale domácí hráči to chtěli odehrát, proto jsme nastoupili v této slepované sestavě. Bohužel někteří hráči se omluvili. Od začátku zápasu jsme hráli po zemi, točili jsme hru a měli některé šance. Soupeř ohrožoval naši branku z trestných kopů, které vznikaly ze zbytečných faulů postranních čar. Ve dvacáté minutě náš gólman vyrazil balon, bohužel úmysl ho po druhé chytit mu nevyšel, protože útočník domácích ho fauloval zákrokem do hlavy a od té doby byl náš gólman otřesen a vyžadoval si střídání z důvodu bolesti hlavy. K tomuto střídání muselo dojít až o poločase, kdy ho vystřídal Tomáš Bareš. Tím pádem jsme hráli o deseti. Soupeř nevyužil své přesily a hrál všechno odzadu. Při jedné této rozehrávce se balónu zmocnil Pepa Prokeš a z dvaceti metrů zavěsil míč do brány.

Z další šance mohl zvýšit Marek Šándor, ale bohužel se unáhlil v koncovce. Při jednom z našich rohů hlavičkoval Pepa Prokeš na bránu, gólman vyrazil, ale my jsme bohužel nebyli schopni na brankové čáře dostat balón do sítě. Tým se vyburcoval k výkonu, při kterém jsme uhájili tři body.

 

Závěrem: Děkuji hráčům za bojovnost a za zlepšení hry, akorát je potřeba se vyvarovat zbytečným faulům.

 

Zapsal: M. Rojkovič

Fotogalerie: