Neděle, Duben 27, 2014
Výsledek: 
4:0
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Dušek, Michal Šándor, J. Prokeš, L. Johanides
Rozhodčí: 
Šebetka
Diváci: 
40
Sestava: 
P. Švarc - M. Nečesaný, R. Shejbal, L. Hloupý, T. Bareš - J. Dušek, Michal Šándor, J. Prokeš, Marek Šándor - M. Rojkovič, L. Johanides (střídali: L. Kaplan, R. Přibyl, R. Král)

Do vedení jsme se mohli dostat hned v první minutě, to když přišel centr z pravé strany na úplně volného L. Johanidise, ten však hlavou trefil jen brankáře postaveného u levé tyčky. Ve 4. mintuě chybovala hostující obrana, toho dokázal využít štírek J. Dušek a střelou na pvrní tyč nedal brankáři šanci 1:0. V 7. minutě si vyměnil míč J. Dušek s J. Prokešem, ve vyložené příležitosti však mířil J. Dušek jen do břevna branky Dřítče. V 28. minutě se prezentoval pěkno křižnou přihrávkou na L. Johanidise Michal Šándor ten ideálně předložil před branku M. Rojkovičovi a ten dokázal nemožné (ze tří metrů překopl i šestimetrovou ochranou síť za brankou). V 43. minutě vybojoval míč T. Bareš, našel Michala Šándora, jehož pěkná utažená střela skončila v síti 2:0.

V 55. minutě zatáhl míč L. Kaplan, našel před brankou J. Prokeše, jeho střelu však hosté dokázali zablokovat. V 73. minutě unikl hostující obraně R. Přibyl, udělal kličku i brankáři, žel míč mu utekl do zámezí. V 77. minutě míčem pod sebe našel L. Kaplan opět J. Prokeše, který zachoval tentokráte chladnou hlavu a technickou střelou 3:0. V 86. minutě si na roh R. Přibyla naběhl L. Johanides a trefil parádně 4:0.

Závěrem: Zasloužená výhra našeho mládí s jedním "taťkou" a jedním "dědkem" v sestavě.

Fotogalerie: