Sobota, Duben 12, 2014
Výsledek: 
2:2
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Absolon 2x
Rozhodčí: 
Májek
Diváci: 
80
Sestava: 
J. Baláš (2) - D. Král (2,5), L. Mládek (1), M. Koláček (2), A. Kašpar (3) - M. Brňák (3) - L. Johanides (3), T. Madák (2,5), L. Kaplan (2), J. Franc (3) - M. Absolon (1)(střídali J. Dušek, R. Král)

První špatná zpráva přišla pro náš tým hned při rozvičování, kdy se ozvalo zranění D. Šišánovi a těsně před zápasem se musela udělat změna v sestavě (od první minuty nastoupil L. Johanides). Zápas jsme začali "ospale" a náš soupeř byl od první minuty lepším týmem. V 16. minutě zbytečně fauloval T. Madák (po Xté ztátě míče), domácí rozehráli přímý kop na zadní tyč, kde jejich hráč vratíl před branku a další neuhlídáný domácí borec neměl problém 1:0. Od této doby se náš tým zlepšíl a pomalu začínal přebírat otěže zápasu. V 43. minutě si domácí brankář špatně postavil zeď a M. Absolon obstřelem přesně k tyči 1:1.

Na začátku druhého poločasu (48. minuta) se pěkně uvolnil klikou na střed hřiště domácí útočník, ale Balda dokázal jeho střelu vytěsnit na roh. V 54. minutě domácí opět faulovali poblíž pokutového území a M. Absolon tentokráte přes zeď 1:2. V 70. minutě pozapomněla naše obrana na domácího utočníka, který postupoval sám na Baldu a podél něj zakončil přesně 2:2. V 74. minutě se postavil ke přímému kopu opět M. Absolon, trefil obdobně jako v prvním případě, domácí brankář však tentokráte dokázal míč vytěsnit na roh. V 78. minutě propadl míč v našem tresném území k nehlídanému domácímu šutérovi Bažantovi, ten však face to face proti Baldovi neuspěl. A tak rozhodnout mohl (a svůj dobrý výkon zpečetit) v 85. minutě M. Absolon, který po chybě domácí obrany postupoval sám na brankáře, ale nedokázal přesně zakončit.

Závěrem: Spravedlivá remíza. Náš soupeř nás překvapil svou aktivitou na začátku utkání, postupem času jsme přebírali otěže utkání. K nejlepším hráčům patřil M. Absolon a L. Mládek, ostatní podali spíše podrůměrný výkon a nedokázali navázat na výkon s Dašicemi. Velkou nepříjemností je další zraněný hráč (D. Šišán), který rozšířil počet lazarů již na čtyři.

 

Fotogalerie: