Sobota, Duben 5, 2014
Výsledek: 
3:0
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Rozhodčí: 
Málek
Diváci: 
40
Sestava: 
V. Smítal - P. Švarc, R. Shejbal, J. Roček, M. Nečesaný - J. Dušek, J. Prokeš, P. Motyčka, Mar. Šándor - R. Přibyl, T. Bareš (střídal L. Hloupý)

V první jarním kole jsme narazili na tradičního soka z Dašic. První zajimavou akci nabídlo utkání v 19. minutě, to když se R. Přibyl pěkně uvolnil v soupeřově vápně, ale jeho střelu na první tyč stačil dašický brankář vyrazit. V 26. minutě chyboval v rozehrávce M. Nečesaný (na němž byla vidět malá rozehranost) a domácí utočník zakončoval vysoko nad. V 28. minutě nejhezčí akce z naší strany (bohužel celého zápasu) to když se po levé straně kličkou na střed uvolnil Marek Šándor a jeho tvrdá a přesná střela skončila na břevně dašické branky. Poslední příležitost prvního poločasu měli domácí, ale jejich útočník tak dlouho váhal se zakončením až Víťa stačil míč vyrazit na roh.

Do druhého poločasu domácí prostřídali (a již tradičně na druhý poločas posílili) a hned v 46. minutě se dostali do vedení, to když netrefil ve středu hřiště míč J. Roček a domácí útočník postupoval sám na V. Smítala a podél něho na 1:0. V 65. minutě bylo ještě hůře, to když se prosadil domácí útočník hlavou po centru z pravé strany 2:0. V 75. minutě mohl snížit R. Přibyl, to když udělal kličku i domácímu brankáři, míč mu však stihl ukopnout vrátivší se obránce. V 80. minutě další naše šance na korigování výsledku, to když J. Dušek přestřelil hlavou neatkaován z malého vápna. V 90. minutě dali domácí výsledku konečnou podobu, to když rychlým protiútokem do rozhozené obarny a přes prsty brankáře Smítala dokázali dostat míč do sítě potřetí - 3:0.

Závěrem: První poločas vyrovnaná partie z nejhezčí akcí na naší straně, do druhého poločasu domácí dobře prostřídali a byli o něco lepším mužstvem. Z naší strany mrzi zakončení ve vyložených situacích. ze kterého jsme nebyli schopny se prosadit. Uchazející výkon podali oba mladíci v naší sestavě Radek Shejbal a Marek Šandor (viz. připojená fotodokumentace).

 

Fotogalerie: