Sobota, Březen 22, 2014
Výsledek: 
1:1
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Brňák
Rozhodčí: 
Oulický
Diváci: 
150
Sestava: 
J. Baláš (1,0) – D. Král (2,0), L. Mládek (2,0), M. Koláček (1,0), D. Šišán (2,5), - M. Brňák (2,5) – L. Johanides (3,0), T. Madák (3,0), A. Kašpar (3,5), L. Kaplan (2,5) - V. Melc (1,5)(střídali: M. Absolon, J. Franc, J. Dušek)

V nových dresech a s neobvyklým rozestavením (4-1-4-1) vstoupil náš tým do derby s posíleným Chvojencem (5 lidí zapůjčených z Horního Jelení) dobře a od začátku byl aktivnějším týmem. U obou týmů však dominovali obrany a tak se moc šancí neurodilo. V 25. zahrával přímý kop M. Jedlička a L. Mládek vyhrál důležitý hlavičkový souboj s L. Kaňkovským V 29. minutě se náš tým dožadoval penalty za stažení V. Melce, hlavní sudí byl však opačného názoru. V 35. minutě zakroutíl míč z přímého kopu do vápna T. Madák a M. Brňák hlavičkoval vedle.

V 51. minutě si spolupráci zopakovali T. Madák a M. Brňák, který hlavičkou na zadní tyči dostal náš tým do vedení 1:0. O minutu později hlavičkoval chvojenecký M. Centner "koníčkem" přes naší branku.  V 62. minutě se penalty dožadovali také hosté, sudí však opět nesouhlasil. V 70. minutě se dostal k odraženému míči nestárnoucí M. Jedlička, jeho technickou střelu však excelentně zpacifikoval J. Baláš. V 75. minutě to zkoušeli hosté nakopnutým míčem přes naší obranu, Balda byl u míče dříve než hostující Štěpánek. O minutu později chyboval v rozehrávce M. Absolon, a místo našeho útoky čtyř proti třem z toho byl rychlý protiútokok zakončený přesnou křižnou střelou P. Štěpánka 1:1. Po vyrovnávající brance byli mirně lepší hráči Chvojence, vážnou situaci pro skorování si však vytvořit nedokázali.

Závěrem: Druhý zápas v plném nasazení, za které musím naše borce pochválit. "Posílený" Chvojenec v tomto složení poprové ztratil nějaké body(po čtyřech výhrách). Remíza je spravedlivá. Počasí bylo pěkné, divácká návštěva ucházející a pivo ve stánku výborné.

Více fotek ze zápasu Roveň - Chvojenec naleznete v přípojené fotogalerii

 

Fotogalerie: