Sobota, Září 20, 2014
Výsledek: 
3:2
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Prokeš 2x
Rozhodčí: 
Hamrník
Diváci: 
30
Sestava: 
T. Bareš - M. Kašpar ,M. Rojkovič,R. Král, R. Pachovský - J. Dušek, J. Prokeš, Michal Šándor, P. Motyčka - M. Nečesaný, Marek Šándor (střídal: P. Švarc)
Prvních 20 min. tragédie,již ve třetí minutě špatný výkop od našeho golmana, který soupeř zachytil a střílel na prázdnou bránu, Bary stačil střelu  ještě vyrazit - bohužel však jen k nestárnoucímu F. Chejnovskému, který zavěsil do prázdné branky. Další branku soupeř vstřelil v 15min po špatné domluvě mezi Rojkovičem  a Prokešem a opět zakončení z poza vápna na které náš brankář nestačil 2-0. Ve všech směrech jsme byly pozadu jak v držení míče,kupa špatných přihrávek,bojovnosti atd.
 
Do druhého poločasu jsme museli z důvodů zranění udělat změnu a soupeře jsme dostali pod tlak.  Veliny naši branku ohrožovali výpady za naši obranu (většinou po našich chybách v zadních řadách), jejich dva brejky však zneškodnil náš golman. Po domluvě jsme stáhli hru na tři obránce (z místa stopera šel Rojkovič na hrot útoku, Šándor Marek se posunul do zálohy a Prokeš na hrot) a bylo to hned znát.Bylo vidět, že chceme s výsledkem něco udělat,bylo tam pár dobrých centrů do vápna - ujal se až centr Rojkoviče na Prokeše který hlavou snižil (podle mě golman domácích to trošku nezvládl).Znašeho tlaku byly i některé obrané zákroky soupeře porušeny ale z trestných kopů nebylo nic.Vyrovnání opět zařídíl náš zatím nejlepší střelec Prokeš po centru Marka Šándora,bohužel těsně před koncem hrací doby fauloval na půlce Švarc,podle jeho to byl faul no nemusel se pískat a tak stoper domácích si dal míč a ze 40 metrů zkusil střelu na naši bránu,bohužel golman sice viděl,nevím proč tam nikdo nedal tělo nebo neodvrátil jiným způsobem míč pryč a kupodivu všech to skončilo v naši sítí,hold golman udělal další chybu,Po inkasované brance sudí zápas ukončil,což je zbytečná ztráta aspoň bodu z venku.
 
Závěr: Musíme se víc prát, bojovat a hlavně zpřesnit naši hru a né vše nakopávat dopředu, kde nepodržíme balon a soupeř nás pak tlačí. Kluci zkusme si to jednou dát postupně a věřím že to půjde,dík Meky.
 
Zapsal Rojkovič
Fotogalerie: