Sobota, Srpen 4, 2012
Výsledek: 
3:1
Poločas: 
0:1
Poznámka: 
Přátelské
Branky: 
R. Přibyl, L. Mládek, T. Komárek
Rozhodčí: 
Šlor
Diváci: 
30
Sestava: 
M. Rojkovič - P. Motyčka, R. Král, Z. Motyčka, M. Nečesaný - R. Pachovský, F. Pýcha, J. Roček - R. Přibyl, V. Žatecký, J. Motyčka Střídali: J. Dušek, L. Mládek, T. Komárek

K jedinému připravnému utkání k nám dorazil soupeř, který postupoval v loňské sezoně z naší "pralesní" ligy o třídu výše. Náš tým přivítal v nové sezoně  i nové "starotváře" J. Motyčku a V. Žateckého. V prvním poločase se hrálo utkání bez velkých příležitostí. Náše mužstvo se snažilo kombinovat a držet míč na svých kopáčkách (což se docela dařilo), chyběla však finální přihrávka a zakončení. Jedinou branku přinesl dobře zakončený brejk hostí, kteří tak odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením.

V druhém poločase se však prosazoval už jen náš tým. V 60. minutě se trefil přímo z rohu R. Přibyl a srovnal na 1:1. V 72. minutě vyskočil nejvýše L. Mládek a hlavou na 2:1. V 80. minutě dal konečnému výsledku podobu dorostenec T. Komárek, který využil důrazu V. Žateckého a střelou do odkryté branky 3:1.

Závěrem: Jediné přípravné utkání dopadlo pro naše barvy dobře. Myslím si, že pokud budou hráči chodit trénovat a scházet se k utkání v takto hojném počtu, tak se výpadek z jarní části sezony opakovat nebude.